16.2.2023

Pozvání do kina

Dnes pro vás máme jednu filmovou pozvánku. Jak v dnešním světě najít trvalou lásku? Odpověď na tuto otázku se snaží najít hrdinové nové romantické komedie Láska podle plánu od producentů úspěšných filmů Lásky nebeské a Deník Bridget Jones. Na filmu se podílela řada indických a pákistánských tvůrců a Bombay Express se stal jedním z partnerů pro jeho uvedení v České republice.

Seznamovací aplikace dokumentaristce Zoe (Lily James) nepřinesly nic jiného než několik trapných historek z nepovedených rande. A to navíc k velkému zděšení její svéhlavé a věčně sarkastické matky Cath (Emma Thompson). Pro Zoe se stane inspirací kamarád z dětství Kazim (Shazad Latif), který inspirován svými rodiči volí cestu předem dohodnutého manželství. Zoe si bere dokumentární kameru a vydává se s Kazimem navštívit rodiči vybranou nevěstu do pákistánského Láhauru. Tam si začne uvědomovat, že by se z odlišného přístupu hledání lásky možná mohla něco naučit.

Na to jak to vše dopadne se přijďte podívat do kina. Film má premiéru 23. února 2023. Pokud vyrazíte do kina v některém z obchodních center, kde se nachází i naše pobočka, neváhejte se před filmem či po něm zastavit u nás na něco dobrého k jídlu. Příjemný filmový zážitek vám přeje Bombay Express.

Zpět na novinky
8 1 1 Close